Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit.

m

Μανιτάρια γεμιστά με κοτόπουλο και πράσο

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Συνολικός χρόνος: 10 λεπτά

Συστατικά

  • 500γρ. Μανιτάρια λευκά
  • 1 Πράσο
  • 1 κονσέρβα κοτόπουλο σε ελαιόλαδο Nutrivalley
  • 3 φέτες τυρί τόστ
  • Αλάτι-Πιπέρι
  • 1/3 κουτ.γλυκού σκόνη σκόρδου

Βήματα

1. Κόβουμε τον κορμό των μανιταριών και αλειφουμε με λίγο ελαιόλαδο τη κουπα του μανιταριου.
2. Τους κορμούς τους ψιλό κόβουμε μαζί με το πράσο και τα σοτάρουμε για λίγο σε ένα τηγανάκι μέχρι να γυαλίσει το πράσο.
3. Τέλος προσθέτουμε μέσα το κοτόπουλο μαδιμένο.
4. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τη σκόνη σκόρδου.
5. Ανακατευουμε καλά και γεμίζουμε τα μανιτάρια.
6. Τελευταία πινελιά προσθέτουμε ένα κομμάτι τυρί
7. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρώμα.
Εκτύπωση