Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit.

m

Αλμυρή πίτα γαλοπούλας στη τοστιέρα

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος ψησίματος: 15 λεπτά
Συνολικός χρόνος: 20 λεπτά

Συστατικά

  • 80 γρ. γάλα
  • 30 γρ. ελαιόλαδο
  • 100 γρ. αλεύρι
  • 1 κονσέρβα φιλέτο στήθος γαλοπούλα
  • 40 γρ. μανιτάρια σε φέτες
  • 30 γρ. τριμμένο τυρί

Βήματα

1. Σε ένα μπολ προσθέτουμε το γάλα,το ελαιόλαδο και το αλεύρι.
2. Ανακατεύουμεκαι αφού στραγγιξουμε την γαλοπούλα την προσθέτουμε μαζί με τα μανιτάρια και το τυρί.
3. Ανακατεύουμε πάλι να πάνε παντού τα υλικά μας, αδειάζουμε σε λαδόκολλα και ψήνουμε για περίπου 15' στην τοστιέρα ή μέχρι να πάρει χρώμα η πίτα μας
Εκτύπωση